Små Synger Sammen Dag 2022

 

Vi vil så gerne, at I tilmelder jer årets Små Synger Sammen Dag, så vi kan se, hvor mange vi kan samle på den største festdag for små børn. Tilmeld jer ved at gå til tilmeldingssiden her.

 

Små Synger Sammen dag handler i år om kroppen. Både om hvad vores krop kan, hvad kropsdelene hedder og om alt det vi kan bruge kroppen til, når vi lytter til musik.

Materialer

Materialet indeholder sange til alle fra 0-6 år. Nogle sange er nemme at lære og andre lidt sværere, så husk at synge første vers mange gange, inden I går videre til de næste. Det er nemlig så dejligt at føle, at man mestrer noget – både for børn og voksne. Som altid er der gode muligheder for variationer i de enkelte sange og aktiviteter. 

I den sidste del af materialet beskriver vi hvordan man kan lytte til musik sammen med børnene. Der findes mange andre måder, men her har vi kroppen i gang, mens vi lytter. 

Vi glæder os til at synge med jer rundt i landet til små og store Små Synger Sammen- arrangementer. I er velkomne til at dele jeres billeder med os på Facebook under Sangens Hus eller sende dem til lma@sangenshus.dk

 

Illustrationer: Zarah Juul


Årets plakat kan printes her

Klik og hent inspirationsmaterialetInvitation kan printes her

Klik og hent klippeark med en sprællemandKlik og hent billedkort og følelseskort


I finder en række variationskort, som kan hjælpe jer med at synge sangene med forskellige stemmer og følelser. De kan med fordel printes, lamineres og (gen)bruges til at synge efter.

Sange

Til hver sang i materialet er der lavet en video, så I hurtig kan lære sangen. Se den evt. sammen med børnene.

Rigtig god fornøjelse!
Er du sur og trist

KLIK HER og hent inspirationsarket til sangen

 

 

 

 

 

_