Sangglad udvikler værktøj, inspirationsmaterialer og andre ressourcer til sang i dagplejere og daginstitutioner. Alle må frit bruge og dele materialet.

 

Deler I udsnit hvor det ikke fremgår, at materialet er stillet til rådighed af Sangens Hus og Nordea-fonden, skal I blot huske at kreditere med henvisning til www.sangglad.dk

Sangglad – Sådan!

Ti korte videoer med gode praksiseksempler inddelt efter tema.

Gå til Sangglad – Sådan!

Sangglad Proces-håndbog

Proceshåndbogen er Sangglads praktiske overbliks- og planlægningsværktøj, som udleveres til daginstitutionen ved projektstart. Her finder I planlægningsskemaer, huskelister og gode råd til processen, både før og efter at I bliver certificerede.

Se proceshåndbogen i bladrevenlig online-udgave her

Download processhåndbogen her, hvis I vil printe ekstra eksemplarer til jeres daginstitution

Sangfest-indbydelse

Lav en festlig indbydelse til Den Store Sangfest! I er selvfølgelig velkomne til at lave jeres helt egen udgave, men her er lidt hjælp, hvis I gerne vil have en skabelon. I pakken finder I både en skabelon med forslag til tekst og en skabelon, som I kan bruge hvis I bare vil have billedet af Tone og Tempo.

 


Hent pakken HER

Print-selv plakat

Print jeres egen “Vi er med i Sangglad”-plakat og hæng den op i institutionen. I kan downloade plakaten i to størrelser – A4 og A3.

Psst… Der er flere print-selv plakater under vores inspirationstemaer. Find dem her.

Hent plakat i A4 her

Hent plakat i A3 her