Små Synger Sammen Dag 2024

 

Hurra! Til september skal vi synge sammen igen! Husk at tilmelde jer, så vi kan se, hvor mange vi bliver på årets største sangfestdag. Tilmeld jer ved at gå til tilmeldingssiden her.

 

Små Synger Sammen Dag handler i år om vejret. Vi skal kigge ud på vejret, snakke om vejret, synge om vejret, bevæge os som vejret og lyde som vejret. 

Materialer

Materialet indeholder sange og remser til alle fra 0 til 6 år. Vi håber, at materialet vækker nysgerrighed, interesse og genkendelse hos både børn og deres voksne. Vi har valgt at tage kendte og mindre kendte sange og remser med, og materialet indeholder både energifyldte og mere rolige sange og aktiviteter. 

Vi glæder os til at synge sammen med jer rundt om i andet til små og store Små Synger Sammen-arrangementer. Husk at tilmelde jer Små Synger Sammen Dag her. I må meget gerne dele jeres billeder og oplevelser fra dagen med os ved at tagge Sangens Hus på Facebook eller skrive til lma@sangenshus.dk

Illustrationer: Zarah Juul


Årets plakat kan printes her

Klik og hent inspirationsmaterialetInvitation kan printes her

Klik og hent billedkort med vejrtyperKlik og hent billedkort og følelseskort


I finder en række variationskort, som kan hjælpe jer med at synge sangene med forskellige stemmer og følelser. De kan med fordel printes, lamineres og (gen)bruges til at synge efter.

Sange

Til hver sang i materialet er der lavet en video, så I hurtig kan lære sangen. Se den evt. sammen med børnene.

Rigtig god fornøjelse!Blæsten kan man ikke få at se

KLIK HER og hent inspirationsarket til sangenBlæsten kan man ikke få at se (Stemmelege)
Vi danser, vi danser (Calypsorytme)
Hvad er det for et vejr i dag

KLIK HER og hent inspirationsarket til sangen