Små Synger Sammen Dag 2023

 

Vi vil så gerne, at I tilmelder jer årets Små Synger Sammen Dag, så vi kan se, hvor mange vi kan samle på den største festdag for små børn. Tilmeld jer ved at gå til tilmeldingssiden her.

 

Små Synger Sammen dag handler i år om ting på hjul. Vi skal synge om tog, biler, løbehjul og alt det, vi kan finde på at køre på.

Materialer

Materialet indeholder sange og remser, til alle fra 0 til 6 år, som vi håber vækker nysgerrighed, legelyst og genkendelse hos børnene. Undervejs i sangene er børnene med til at vælge både ting på hjul og sjove måder at synge sangene på og vi håber hermed at alle både børn og voksen får lyst til engagere sig, lege og synge med på en hel række sange om ting på hjul. 

I den sidste del af materialet er der en liste over andre gode og kendte sange om ting på hjul. Det er sange I både kan synge sammen, bevæge jer til eller lytte til. 

Vi glæder os til at synge sammen med jer rundt i landet til små og store Små Synger Sammen-arrangementer. Hust at tilmelde jer Små Synger Sammen Dag på https://sangglad.dk/smaa-synger-sammen-dag-2023/. I er velkomne til at dele jeres billeder med os på Facebook eller sende dem til lma@sangenshus.dk 

 

Illustrationer: Zarah Juul


Årets plakat kan printes her

Klik og hent inspirationsmaterialet



Invitation kan printes her

Klik og hent billedkort med lyskryds



Klik og hent billedkort


I finder en række billedkort, som kan hjælpe jer med at synge sangene med forskellige stemmer og følelser. De kan med fordel printes, lamineres og (gen)bruges til at synge efter.

Sange

Til hver sang i materialet er der lavet en video, så I hurtig kan lære sangen. Se den evt. sammen med børnene.

Rigtig god fornøjelse!



Op og ned ad bakke

KLIK HER og hent inspirationsarket til sangen

 

 

 

 

 





Oles nye autobil

KLIK HER og hent inspirationsarket til sangen

 

 

 

.