Små Synger Sammen Dag 2021

( Vi gør opmærksom på, at følgende materiale er fra sidste års Små Synger Sammen Dag )

 

Vi vil så gerne, at I tilmelder jer årets Små Synger Sammen Dag, så vi kan se, hvor mange vi kan samle på den største festdag for små børn. Tilmeld jer ved at gå til tilmeldingssiden her.

 

Her finder I materiale fyldt med sjove sange om vilde dyr til børn fra 0-6 år.

Og lad os så gå på opdagelse i dyreriget, hvor vi sammen med børnene kan synge om alt fra klapperslanger, løver og krokodiller til isbjørne, mus og bavianer.

 

Husk at materialet er fuldt af muligheder for at variere sangene med forskellige metoder. Noget er for de allermindste, og andet er for de større børn. Jer, der har med børnene at gøre i det daglige, ved, hvad der passer til jeres børn, og I kan mærke, hvornår I kan gå videre. For alle sange og aktiviteter gælder det dog, at det er vigtigt at gentage sangene mange gange, inden I går videre til de mange variationer. Det skaber tryghed for både børn og voksne og giver følelsen af mestring.

Materialer

Med ”Vilde dyr” som tema består pakken af skriftligt inspirationsmateriale med gode idéer til sanglege og forslag til variationer suppleret med videoklip, der gennemgår sangene en for en, en print-selv-invitation til dagen, en plakat – lige til at printe og hænge op – og et ’klip-selv’-ark med dyr.


Klik og hent årets plakat

Klik og hent inspirationsmaterialetKlik her og hent jeres print-selv invitationer

Klik og hent klippeark med dyrKlik og hent billedkort og følelseskort

Klik og hent stemmekort


I finder en række variationskort, som kan hjælpe jer med at synge sangene med forskellige stemmer og følelser. De kan med fordel printes, lamineres og (gen)bruges til at synge efter.

Derudover kan I printe, klippe og bruge alle dyrene fra sangene som en del af historiefortællingen og som en konkret, der viser, hvilken sang I skal synge.

Sange

Nedenfor ser I en liste over sangene om vilde dyr. Til hver sang er et link til en lydfil eller video, som I kan se med børnene eller lade jer inspirere af.

 

Rigtig god fornøjelse!Jeg har et dyr i kassen her

KLIK HER og hent inspirationsarket til sangen
Lyttesang - Elefanten

Saint Saens: Carnival of the Animals – L’Elephant (the Elephant)

KLIK HER og hent inspirationsarket til lyttesangen