Sommerpakke 2020

Årets sommerpakke er for alle, der har lyst til at lave sanglege med rim og remser, bodypercussion og eksperimentere med, hvordan vi kan udtrykke os forskelligt i sangene.

Pakken består i denne omgang udelukkende af videomateriale med fire sange – to sange målrettet de større børn (børnehave) og to sange der egner sig særligt godt til de mindre børn (vuggestue/dagpleje). Hver sang kommer i form af tre videoer med fokus på 1. at lære sangen, 2. at synge sangen af fuld hals og 3. stemmeleg og variation.

I kan bruge pakken i forbindelse med en helt almindelig sangsamling – inden for i små grupper eller udendørs med rette afstand så mange I kan og har lyst.

 

Sangene

  • Heksemutter
  • Hør den lille stær
  • Sol gi’r varme
  • Rapanden Rasmus

God fornøjelse!


Heksemutter - lær sangenHeksemutter - syng af fuld halsHeksemutter - variation og stemmelegHør den lille stær - lær sangenHør den lille stær - syng af fuld halsHør den lille stær - stemmeleg og variationSol gir varme - lær sangenSol gir varme - syng af fuld halsSol gir varme - stemmeleg og variation

Klik og hent billedkort til forskellige måder at syngeRapanden Rasmus - lær sangenRapanden Rasmus - syng af fuld halsRapanden Rasmus - stemmeleg og variation