Små synger sammen

Torsdag den 13. september går det løs over hele landet!

Årets materiale er klar. Under mottoet RED BIERNE er Sangglad parat med materiale til jer, der har lyst til at lege, synge, snakke og danse jer igennem sange om bier – og et par andre naturfænomener. Ud over inspirationsmaterialet er der selvfølgelig flag, plakater og balloner. Se mere her på siden, og find links til download og bestilling.

Find os også på facebook, hvor vi deler billeder og gode historier og udlodder sangbøger til årets sanggladeste opslag.

Syng om bierne

Sangglads sangkonsulenter har udviklet årets inspirationsmateriale, som består af oplæg til, hvordan I kan arbejde med de enkelte sange. For hver sang er der forslag til fagte- og bevægelsesleg samt sprogligt fokus for både børnehave- og vuggestuegrupper.

Find årets sangliste og hent hele materialet HER.

Flag må der til!

Til Små synger sammen hører fest og flag – og fine plakater. I år får vi hjælp fra AV-form, som står for at pakke og sende jeres bestillinger. På grund af den meget korte tid vi i år har haft til at skaffe midler til at videreføre Små synger sammen, kan vi i år ikke sende pakkerne af sted gratis. Vi håber på jeres forståelse.

NB: I er også velkomne til at hente print selv flag længere nede på siden.


Legestuepakke

 

Indeholder 5 stk. plakater og 20 stk. flag – eller nok til 4-5 dagplejegrupper.
49 kr.

 

Bestil legestuepakken herBørnehave/vuggestuepakke

 

Indeholder 4 stk. plakater og 50 stk. flag og 20 stk. balloner.
69 kr.

 

Bestil børnehave/vuggestuepakken her

 

 Kæmpefest – økonomipakke

 

Til jer der inviterer hele byen!
Indeholder 40 stk. plakater og 500 stk. flag og 200 stk. balloner.
549 kr.

 

Bestil økonomipakken herLav selv flag

Vil I selv lave flag, kan I hente print selv flag HER

Print, klip og lim på en blomsterpind – det er nemt!


PS: I anledning af årets tema har AV-form lavet en Red bierne-side med bi-ting til jer, der har lyst til at lave sjove, kreative og nørdede “biprodukter” sammen med børnene.

Find leg med bi-tema her

Små synger sammen er en stor fælles sangdag for alle førskolebørn i Danmark. Små synger sammen foregår hvert år den anden torsdag i september, og har tradition for at samle rigtig mange af landets førskolebørn via deltagelse fra dagplejegrupper, daginstitutioner og biblioteker.

Følg med

Vil du sikre dig at du får besked, når der er nyt om Små synger sammen, så send os en MAIL, og bliv optaget på Små synger sammen’s nyhedsbrevsliste.