Sang er en gave vi giver til vores børn

Sangglad familiegrupper er faciliterede sangfællesskaber med plads til hele familien. Hvis I som forældre har sunget for jeres børn fra de var helt små, ved I allerede, at børnene er fuldkommen ligeglade med, om teknikken er helt i orden og der er fod på fraseringerne. Jeres instinktivt beroligende nynnen over barnevognen, sangleg ved puslebordet eller godnatsang giver det lille barn ro og tryghed. Lyden af jeres stemme bliver en vigtig del af dagens ritualer og en dejlig måde at være sammen på. Sang er noget, som næsten alle børn reagerer med glæde og nysgerrighed på.

Sang er en gave vi giver hinanden – ikke mindst vores børn, der får en god start på livet med udsigt til en barndom og ungdom fuld af glæde og kreative muligheder.

Sangglad Familie er en del af Sangglad mini, som er støttet af Nordea-Fonden.

I Sangglad Familie er hele familien med til sangaktiviteterne. Det eneste krav er, at et af familiemedlemmerne er mellem 0-3 år.

En god start på livet med sang

De første 1000 dage af et barns liv er afgørende for et barns udvikling og trivsel. Sang er den direkte vej til at skabe tryghed, samhørighed og vise omsorg. Når vi synger eller bliver sunget for, oplever vi tit glæde og fællesskab.

 

Sangglad Familie er en sjov og anderledes aktivitetsform, hvor sang, lege og bevægelse er i centrum

Som en del af Sangglad Mini støtter Nordea-fonden også pilotprojektet Sangglad Familie. Sangglad Familie er faciliterede sangfællesskaber, hvor hele familien mødes med andre familier og synger og laver aktiviteter sammen. I perioden 2020-2024 udvikler Sangens Hus projektet sammen med kommuner, organisationer og familier.

Ønsker du at høre mere om Sangglad Familie, starte din egen Sangglad familiegruppe eller deltage i projektet, så kontakt projektlederen  for Sangglad Familie:

Astrid Noringriis – projektleder
Mail: astrid@sangenshus.dk

 

Skal dit barn i Sangglad vuggestue, dagpleje eller børnehave? 

Vil du gerne give dit barn en hverdag fuld af sang, har du allerede nu mulighed for at søge plads i en af landets over 100 Sangglad børnehaver. Frem til 2024 vil du også få mulighed for at søge plads i en af de 300 Sangglad dagplejere og 60 Sangglad vuggestuer.  Find Sangglad børnehaver, vuggestuer, dagplejere eller familiegrupper på kortet:

 

Sangglad Mini er en udvidelse af projektet Sangglad. I august 2020 begynder de første Sangglad Mini forløb i dele af landet. Er din børnehave, vuggestue eller dagplejer ikke allerede en del af Sangglad, kan du som forælder opfordre til at tage del i projektet og være med til at etablere endnu bedre muligheder for mere sang for de yngste.

Klik her og find kontaktoplysninger

Når vi synger sammen hører vi sammen